Skip to main content

Tentokrát @T-Systems Slovakia. Sme presvedčení, že prevencie bolesti chrbta nieje nikdy dosť a pôjdeme všade tam kam nás zavolajú, zadarmo a radi. Sme presvedčení, že väčšina ľudí je rozumná a vie sa poučiť z chýb iných a nečakajú na svoju vlastnú skúsenosť. Sme radi, že vieme túto skúsenosť, boľavú skúsenosť povedať tým, ktorí to potrebujú – všetkým! Športovci, sedavci, domostavači, záhrado-obrábači, opatrovatelia druhých, mladí, starší, z lavíc skrútené deti školopovinné i neškolopovinné a všetky druhy človeka dnešného (pozn. redakcie: Homo sedaccus :), ktorého ničí málo, resp. veľa pohybu a pretaženie svalového aparátu.

Oliver z Dajsadokopy.sk a MUDr. Kollová z EndoClinic Košice zdieľajú svoje. Oliver hovoril o svojom životnom štýle – sedavom zamestnaní, ktoré sa snažil vyvážiť šporotom (beh, posilka..). Už teraz vie povedať, že to nerobil úplne správne a zistil, že preťaženie zo zamestnania umocňoval zlou technikou a preháňaním v športe. Bolesť ho zmenila, teda aspoň v niečom :).  MUDr. Kollová perfektne doplnila štatistiky a ľudsky vysvetlila častokrát pre nás – ľudí dnešného druhu nezrozumiteľnú reč medicíny.

Je čas! Je najvyšší čas brať svoje telo ako svoje bohatstvo a nástroj pre život. Nesprávajme sa k nemu cudzo a čičíkajme ho uvoľnením a posilujme ho pohybom, správne a premyslene. Držíme Vám palce!

Ak náhodou chcete, aby sme prišli, tak napíšte volajte , prídeme, aj na kraj sveta.

želáme krásny deň plný zdravého pohybu!

Oliver Nemčík

Volám sa Oliver Nemčík, a tiež som sa dal dokopy. Rozumejte, vyhol som sa operácii hernie disku (platničky) pomocou vhodnej fyzioterapie a SM Systému — cvičením s vlastným telom a expanznou gumou. Dnes v našich centrách poskytujeme to, čo pomohlo mne – vhodnú fyzioterapiu a zdravotné cvičenie SM Systém.

Pridať komentár